oorzaak anorexia Ziekten vanuit de Kern behandelen

Werkelijk genezen op een dieper, Lichamelijk - en Psychisch Ziels niveau  

 Praktijk voor Lichaam & Ziel      Kootwijkerbroek (gem. Barneveld)

Magnetiseren

Het woord verraad het al een beetje, het is werken met magnetische energie. Overal waar leven is, en leven is overal, is er sprake van magnetische energie. Als je je handenpalmen op ca. 10 cm van elkaar houdt, en speelt een beetje met je handen, alsof er een bal tussen je handen rolt, dat wordt je de magnetische energie gewaar. Deze is het sterkst bij de bron, in dit geval heb je zogenaamde chakra in je handpalmen, waardoor delen van je fysieke lichaam, vanuit de kosmos gevoed worden met levensenergie.

Chakra's 

Wij hebben minstens 144 chakra's en minstens 7 of 8 of zelfs 12 hoofdchakra's. ( het aantal en de plaats is onderhevig aan onze evolutie, en het aantal chakra's is zich aan het uitbreiden bij de overgang van het vissen- naar het waterman tijdperk.) We zijn allemaal met elkaar verbonden, via een onzichtbaar veld, ook wel door wetenschappers genoemd “ morfische velden “ of het “morfogenetische veld” waarbinnen onze aura worden gevoed via onze chakra's. Een chakra is een soort vortex vormige energetische draaikolk, ( zie ook de afbeelding bij onderwerp: Levend water, drinkwater ) vergelijk het maar met de draaikolk die je waarneemt als het afwaswater door je wasbak wegstroomt. Meer informatie over chakra's en vortex energieën kun je genoeg vinden op het internet.

Zuivere magnetische energie

Zoals wij allemaal kunnen zingen, kunnen we ook allemaal magnetische energie gewaarworden. Maar we kunnen niet allemaal mooi of zuiver zingen. Zo is het met magnetiseren ook. Een goede magnetiseur geeft energie rechtstreeks vanuit zijn kruinchakra en hogere chakra's door, en voorkomt dat hij zijn eigen energie of aarde energie doorgeeft. Dit heeft alles te maken met in vertrouwen afstemmen en de juiste  focus.

Energieveld

Door je te laten magnetiseren voedt je je energieveld met levensenergie, o.a. de doorbloeding gaat daardoor in het fysieke lichaam toenemen door het magnetiseren. Omdat al onze emotionele ervaringen, levenservaringen in onze Aura's zijn opgeslagen, wordt ook ons bewustzijn positief beïnvloed door het positieve beïnvloeden van dit veld. Wij worden ons tijdens of vaak langere tijd na de behandeling, meer bewust van onszelf en dus onze omgeving waar wij voorheen niet of minder bewust van waren.

Psycho-emotionele heling

Op deze wijze wordt het proces van psycho-emotionele heling in gang gezet, op onbewust niveau, en op bewust niveau in het fysieke lichaam. En door daadwerkelijk iets te doen met je nieuwe verkregen inzichten, kun je meer in je kracht blijven. Dat is wat mij betreft het mooiste van een goede magnetische behandeling, anders zou je het louter toevoegen van energie ook een soort van symptoombestrijding kunnen zien. Uiteindelijk vormt je aura zich naar jouw persoonlijke overtuigingen, en zijn deze destructief, dan leef je daarna, en put je je Zelf uit.

Fysieke lichaam

Ons fysieke lichaam is de afspiegeling van ons energieveld. Dit is heel belangrijk te beseffen. Vergelijk het met de vroegere camera met fotorolletje. Door het negatief te “ontwikkelen” verkrijgen wij de werkelijke zichtbare foto. Door onszelf te ontwikkelen, oftewel ontdoen van ballast, blokkades die niet aansluiten bij ons Zelf op zielniveau ontwikkelen wij ook onze fysieke lichaam.

Lessen

Ieder mens op aarde is bewust en/of onbewust met dit proces bezig. Dat is onderdeel van ons bestaan, onze evolutie. Er kunnen dus in een mensenleven omstandigheden voordoen waardoor wij ons Zelf in-wikkelen en ziek kunnen worden. De lessen die we hierdoor kunnen leren, vanuit onze vrije wil, geven ons de kans om ons juist verder te “ont-wikkelen”' , dit is groei, en Zelf – bevrijding. Iedere ziel op aarde heeft lessen te leren, en ziekte vormt daar een essentieel onderdeel van.