oorzaak anorexia Ziekten vanuit de Kern behandelen

Werkelijk genezen op een dieper, Lichamelijk - en Psychisch Ziels niveau  

 Praktijk voor Lichaam & Ziel      Kootwijkerbroek (gem. Barneveld)

Kees van WegenIk ben Kees van Wegen. Voor zover ik mijzelf kan herinneren hebben diepere levensvragen en gezondheidsvragen mij altijd gefascineerd. Deze vragen inspireren mij nog steeds. Door conditionering en het stap voor stap bewust worden daarvan, heb ik mijzelf ontwikkeld. Zelfstudie en zelfontwikkeling zijn onderdelen van mijn leven geworden waar ik veel vreugde aan beleef. Als gevolg daarvan heb ik een intuïtief talent ontwikkeld, gericht op ziekte en de weg naar genezing. Ik laat mij inspireren door kennis van anderen, en voel aan wat juist is en wat niet klopt. Andersom weet ik regelmatig intuïtief antwoorden op gezondheidsvragen, waarvan ik nog geen informatie heb kunnen vinden. Ook ben ik mij steeds meer bewust van de verborgen lessen achter allerlei levenservaringen. Hiervan kunnen wij  bewuster worden, om meer ons eigen leven te leiden.

In 2008 heb ik een 2 jarige opleiding tot therapeut c.q. nieuwetijds genezer behaald, in samenhang met de bijbehorende cursus Anatomie en Fysiologie. Daarnaast blijf ik leren over alles wat met ziekte en gezondheid te maken heeft, en wordt niet beperkt door verouderde kennis vanuit bestaande opleidingen. De eenvoud van het zelfgenezend vermogen van Lichaam & Ziel zijn voor mij de wegwijzers voor al datgene wat zichzelf gewoon praktisch bewezen heeft. Wie geneest heeft gelijk. De natuur laat zich nooit volledig wetenschappelijk verklaren. Bewustzijn en zelfkennis leiden naar waarheid en genezing.

Laatst gevolgde seminars:

Solgar Masterclass 2015 - Drs. Erik van Klaarwater heeft nieuwe inzichten besproken op het gebied van darmflora, en de laatse wetenschappelijke stand van zaken, o.a. m.b.t. gebruik van probiotica.

Vitals Congres 2015 - Vitals voedingssupplementen, en lezingen van vooraanstaande deskundigen op gebied van gezondheid & voeding zoals Patrick Holford, Health & Nutrition expert.

 Kees van Wegen

' Intuïtief coach en Holistisch voedingsdeskundige ' - alle aspecten welke voeding geven aan je gezondheid -