oorzaak anorexia Ziekten vanuit de Kern behandelen

Werkelijk genezen op een dieper, Lichamelijk - en Psychisch Ziels niveau  

 Praktijk voor Lichaam & Ziel      Kootwijkerbroek (gem. Barneveld)

Visie

Een diepere visie achter gezondheid en ziekte
Of je nu een huisarts, specialist, alternatief genezer, of healer bezoekt, als je er vanuit gaat dat je genezing geheel van deze persoon afhankelijk is, dat kan het zijn dat je je mogelijkheden beperkt. Het hangt vanzelfsprekend af van de ernst van je klachten, maar als je bereid bent in een bepaalde fase van genezing meer en meer zelf de verantwoordelijk te nemen, dan vind je antwoorden die voor jou genezing essentieel zijn, en die niemand anders voor je kan vinden.
Dit betekend dus niet, dat ik me niet ook focus op fysieke genezings- therapieën, integendeel. Vanuit de oorzaak van ziekten kan ik je stap voor stap krachtige genezings-therapieën aanbieden, ook als je ernstiger klachten hebt, om het herstelproces te activeren. Ik biedt je mijn diensten aan, om oorzakelijk een stapje dieper te starten. Hierdoor kan je genezing vanuit de basis plaatsvinden, en kun je na verloop van tijd gezonder verder leven zonder afhankelijk te blijven van geneesmiddelen of diëten.
 
Culturele invloeden
Afhankelijkheid van artsen komt voort uit onze cultuur, waarbij we denken dat er een algemene oplossing voor ziekten zou zijn, en dus op iedereen toepasbaar. Ga je echter op zoek naar de oorzaak van ziekten, dan zijn er ook algemene geldende punten, maar juist het oplossen daarvan is een hoogst individuele weg. Over het algemeen zijn velen bezig met het bestrijden van ziekten zonder voldoende of zelfs geen kennis te hebben van de brede waaier van mogelijke oorzaken.
 
Andere kijk op ziekte en gezondheid 
Na het bestuderen van deze website hoop ik dat je een andere kijk op ziekte hebt gekregen. Met een werkelijk begrip van ziekte, waarbij je de strijd tegen je ziekte op gaat geven. Zo ontstaan er, vanuit acceptatie, meer mogelijkheden om te gaan veranderen, en stappen richting genezing te gaan zetten. Je zult dan nog steeds artsen en hulpverleners kunnen bezoeken, maar je neemt daarbij je verantwoordelijkheid terug, en je weet meer en meer wat je nodig hebt, en op welk moment.
Het gaat erom dat je op het juiste spoor terechtkomt op weg naar gezondheid. Het is mijn doel om je in de goede richting te helpen, en dat je zelf het pad bewandelt, en meer en meer leert steunen op jouw innerlijke waarheid. Des te sterker je geworteld bent in jezelf, dat wil zeggen, zoveel mogelijk levend naar je unieke aard, des te kleiner de kans is dat je een ziekte aantrekt.
 
Bezien vanuit breder perspectief 
Fysiek kan ik je genezingsproces ondersteunen door gebruik van supplementen, medicijnen, voeding en indien nodig tijdelijke diëten. Deze website is niet bedoeld, om je de waarheid voor te schrijven hoe je het beste kan genezen, integendeel het plaats ziekte en gezondheid in een breed perspectief waardoor je bewuster keuzes kunt maken. Deze website nodigt je uit om weer vertrouwen te krijgen in je zelf helend vermogen. Je hoeft niet op te geven, ook al ben je nog zo ziek, want je kunt gebruik van veelomvattende genezingsmogelijkheden.
 
Meer over de oorzaak van ziekten, klik op deze link;