oorzaak anorexia Ziekten vanuit de Kern behandelen

Werkelijk genezen op een dieper, Lichamelijk - en Psychisch Ziels niveau  

 Praktijk voor Lichaam & Ziel      Kootwijkerbroek (gem. Barneveld)

Lichaam & Ziel

Er zijn zoveel therapieën en genezings mogelijkheden, waarbij je zelf een keuze kunt maken wat op dat moment het beste bij je past. Maar wanneer je niet kan of moet genezen, omdat je bepaalde geestelijke blokkades nog niet hebt afgewerkt, of niet hebt kunnen loslaten, zal geen enkele therapie echt kunnen helpen. En de oorzaak van je ziek zijn kun je nu werkelijk vanuit een breder perspectief bekijken, en vanuit die bredere visie kom je aspecten tegen die specifiek voor jou van toepassing zijn, niemand geen arts, geen therapeut kan jouw die antwoorden geven.
 
Balans tussen Lichaam en Ziel
Soms moet een mens ziek zijn, om tot een bepaald inzicht te kunnen komen. Na dit inzicht kun je keuzes maken, in overeenstemming en balans met je lichaam en ziel. Ziekte heeft je iets zeggen …  … waardoor ben ik uit balans geraakt? Graag help ik je om, op die vlakken in je leven, waar je uit balans bent geraakt weer te “ genezen ”.
 
Milieu invloeden vanwege onze westerse leefwijze
Via de lucht die we inademen, drinkwater en onze voeding heeft ons lichaam steeds meer gifstoffen te verwerken. Dit zou je als een mede oorzaak van ziekte kunnen zien, anderzijds nodigen  deze invloeden de Westerse mens uit, om meer in balans met zijn Ziel te leven, en dus ook met zijn natuur, en  zoveel mogelijk natuurlijke gifvrije voeding tot zich te nemen. Des te groter de eenheid tussen lichaam en ziel, des te krachtiger ons immuunsysteem en gezondheid functioneert. Om te overleven in een steeds meer toxische omgeving wordt de mens dus uitgedaagd om meer in harmonie met zijn ziel te leven. Dit zie ik als is een onderdeel van onze evolutie.